GRĂBIȚI LA VOT

0
564

Și la Râmnicu Sărat, candidații la alegerile parlamentare, reprezentanții administratiei locale și liderii politici s-au grăbit să ajungă la urne încă de dimineață. Primul la vot a fost candidatul Pro România, la Camera Deputaților, Nicolae Florian. Acesta a votat la ora 08.45, la Secția de Votare din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu” Râmnicu Sărat. La ora 09.00, a votat și Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat. Edilul a venit la secția de votare însoțit de fiica sa.

Liliana Sbîrnea, candidat PSD la Senat, a votat la ora 09.15, la Secția Nr.89, din cadrul Colegiului Național ,,Al. Vlahuță”. La ora 09.30 a votat candidatul PNL la Senat,Viorel Holban, la Secția din cadrul Școlii Generale Nr. 1 din Râmnicu Sărat. Tot dimineață a votat și Gabriel Ștefan Ionică, reprezentantul USR Râmnicu Sărat. Acesta s-a prezentat la ora 09.45, la Secția din cadrul Liceului Ștefan cel Mare.

Candidatul PMP pentru Senat, Raul Ioan Florescu, a votat la ora 10.10, la Secția Nr. 88 din cadrul Liceului Agricol. El a venit la urne însoțit de familie. În general politicienii votează în prima parte a zilei, pentru a putea supraveghea ulterior buna desfășurare a alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 80