MINITÂRG DE CRĂCIUN, LA BUZĂU

0
419

Ca urmare a restricțiilor impuse de lege în contextul pandemiei generate de numărul foarte mare de cazuri de Covid-19, organizarea la Buzău a evenimentelor specifice acestei perioade suferă o serie de modificări. Administrația locală anunță că pentru a veni în sprijinul comercianților, va aproba amplasarea unui număr de maxim 40 căsuţe din lemn în zona pietonală a străzii Cuza Vodă, respectând distanțele impuse de lege. Anul acesta vor lipsi patinoarul, caruselul și vinul fiert.

Comercianții care își doresc să ocupe una dintre căsuțe trebuie să respecte condițiille şi să îndeplinească cerințele impuse. Mai exact, nu vor fi acceptate spre comercializare niciun fel de produse alimentare sau băuturi, chiar dacă acestea sunt ambalate. Nu vor putea fi comercializate decât produse specifice perioadei de Crăciun, excluzând produsele de papetărie, lenjerie intimă, obiecte de uz casnic sau similar. Sunt acceptate numai produse nealimentare, strict legate de specificul sărbătorii.

Cei interesați trebuie să depună o cerere la Ghişeul Unic, din cadrul Primăriei Buzău, în perioada 2-3 decembrie. Ulterior, în zilele de 5 și 6 decembrie, căsuțele vor fi amplasate în centrul municipiului și vor rămâne deschise până în ultima zi a anului 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 57