TRISTEȚE ȘI DURERE ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE

0
1523

Momente de tristețe și durere la Râmnicu Sărat pentru toți cei care l-au cunoscut pe doctorul Octavian Ionescu. Ieri, medicul de familie din Râmnicu Sărat si-a pierdut viața. Apropiatii spun ca doctorul a plecat la Cel de Sus după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicul Octavian Ionescu sau Tavi, cum ii spuneau prietenii, și-a dedicat întreaga viața pacienților, pe care i-a tratat, respectat și i-a încurajat de fiecare data. Imediat după aflarea tragicei vești, pacienții, colegii, dar și alți râmniceni au postat mesaje pe rețelele de socializare:

” Zi de sărbătoare. Dar ce zi tristă pentru râmnicenii care l-au cunoscut și apreciat pe cel care s-a grăbit să plece dintre noi mult prea devreme… doctorul Octavian Ionescu”.
” Doctorul nostru cel bun la suflet!!! Regretăm enorm pierderea lui…”
” Se pare că Dumnezeu și îngerii au avut nevoie de un Medic acolo sus!
De încâ un înger de medic care a ajutat pe toată lumea! Dumnezeu să vă ierte domnule Doctor Ionescu O. Cuvintele nu își mai au rostul!’’

“Cel mai dureros e să pierzi un pacient. Să pierzi un coleg pacient este o durere care rămâne mereu cu tine. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCĂ!’’. Medicul Octavian Ionescu a încetat din viață la vârsta de 65 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 14