HOROSCOP 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

0
479

Berbec – Cu toate că ești plin de energie, dornic de a-ți schimba radical viața pe toate planurile, ceva te ține pe loc. Există în preajma ta conflicte ascunse, atât în mediul familial, în relațiile cu persoanele apropiate, cât și în mediul socio-profesional în care activezi.

Taur – Se pot evidenția afecțiuni mai vechi, dar și un soi de oboseală. Odihnește-te conștient și la nevoie apelează la sfatul specialiștilor în sănătate. Îți vei reveni la sfârșitul săptămânii, însă nu forța nota și evită suprasolicitările de orice fel. Reacțiile tale pot fi exagerate.

Gemeni – Ești foarte activ în plan profesional, mai ales că provocările vin dinspre șefi sau colegi de muncă. Discuții aprinse pe teme profesionale, reuniuni la vârf cu oameni importanți, turnuri spectaculoase de situații la locul de muncă. Controlează-ți tendința de a riposta la orice!

Rac – Gândurile și chiar faptele îți sunt legate de călătorii sau de studii pe termen lung. Se recomandă prudență, întrucât pot apărea diverse piedici în a-ți realiza planurile în sensurile dorite. Felul în care vorbești îi poate deranja pe ceilalți, deoarece, fără să-ți dai seama ești sarcastic în dialogurile tale.

Leu – Cheltuieli majore pe taxe, facturi, investiții pe termen lung. Datorită relațiilor cu neamurile, cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Selectează prioritățile și nu te avânta în orice.

Fecioară – Predomină senzația că toată lumea este împotriva ta, însă pe undeva și tu ai contribuția ta la situația în care te afli. Se conturează o nouă etapă financiară, în sensul că vei beneficia de venituri suplimentare și de ajutoare substanțiale din partea altora.

Balanță – Mediul de lucru de la locul de muncă este foarte animat și punctat cu note conflictuale. Fii prudent în relațiile colegiale, pentru că există riscul să te implici în controverse gratuite. Ocupă-te numai de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion – Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană. Fie la serviciu se aranjează lucrurile și vei avea suficient timp și pentru tine personal, treburile profesionale mergând foarte bine în continuare, fie sănătatea se îmbunătăște vizibil și în consecință vei putea desfășura activități recreative.

Săgetător – Relațiile cu membrii familiei se remarcă prin discuții aprinse. Se recomandă prudență, răbdare, tolereanță, deoarece conflictele de acum se pot permanentiza. Ceva din segmentul amoros sau din relațiile tale cu copiii deranjează pe membrii familiei sau pe rude.

Capricorn – Ai multe drumuri de făcut zilele acestea și de vorbit cu multă lume. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă întrucât sunt șanse să folosești prea mult sarcasmul. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale.

Vărsător – Ești pus pe fapte mari, pentru că primești energie astrală din belșug. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și orientează-te numai spre oameni de bună calitate. Prudență în privința cheltuielilor, pentru că tentația investițiilor nefondate este mare și dificil de contracarat.

Pești – Stările tale de spirit sunt foarte oscilante. Ești pornit împotriva tuturor, astfel că nimeni și nimic nu îți poate intra în voie atât de ușor. Depune eforturi conștiente să te înțelegi atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți, deoarece există riscul să distrugi relații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 61