POLIȚIST LOCAL BUZOIAN, RĂPUS DE COVID. AVEA DOAR 48 DE ANI

0
476

Un poliţist local din municipiul Buzău a murit, astăzi dimineaţă, la circa o săptămână de la momentul la care a fost diagnosticat cu COVID19. Potrivit Sindicatului Poliţiştilor Locali Buzău, polițistul avea 48 de ani și a murit răpus de coronavirus după mai multe zile în care medicii de la Terapie Intensivă, din Spitalul Judeţean Buzău, au încercat să-l salveze.

Polițistul Cătălin Simion avea sarcina de a-i verifica pe buzoienii aflaţi în carantină la domiciliu.

Într-un mesaj manifest postat pe Facebook, Sindicatul Poliţiştilor Locali afirmă că poliţiştul Cătălin Simion a lucrat ”în prima linie de la debutul pandemiei, fără a i se recunoaşte meritele”.

Astăzi, colegul nostru, prietenul nostru, servantul vostru 25 de ani, stimaţi cetăţeni ai urbei, a pierdut lupta cu perfidul virus! Un om ce a fost în prima linie din ziua 1 a pandemiei fără a i se recunoaşte meritele. Din contră, conducerea Primăriei nu îi recunoaşte nici măcar drepturile consfinţite de lege. Domnule primar, nici acum nu o să recunoaşteţi buletinul de expertizare al D.S.P.-ului? Ne-a murit un coleg, a murit servind Buzăul – oraş deschis, oraş închis însă pentru drepturile celor ce îl servesc şi protejează!”, este mesajul postat de colegii poliţistului local decedat vineri dimineaţă.

Soția lui Cătălin Simion, angajată a Spitalului Județean Buzău, este în stare de șoc! Izolată la domiciliu, femeia le-a povestit colegilor de serviciu că, săptămâna trecută, soțul ei prezenta simptome ușoare de COVID19, iar sarea bărbatului s-a agravat în mod cu totul neașteptat, plămânii săi fiind afectați în proprție de 90 la sută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =