SPITALUL JUDEȚEAN BUZĂU ANGAJEAZĂ MEDICI

0
485

Autoritățile centrale par să fi înțeles că trebuie să suplimenteze numărul medicilor din spitale, pentru ca pacienții cu Covid să poată fi trataţi în continuare. Ministerul Sănătăţii a dat liber la angajări, iar Spitalul Județean de Urgență Buzău a demarat déjà procedurile pentru încadrarea, pe o perioadă determinată, a 13 medici specialiști. De menționat că în unitatea medical din Buzău se pot angaja chiar și medici rezidenți, aflați în ultimul an de studii.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău precizează că medicii care doresc să se alăture echipei celui mai mare spital din județ vor fi sprijiniți cu tot ce au nevoie pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții bune.

Medicilor din alte județe, interesați să profeseze la spitalul din Buzău, li se vor asigura mai multe facilități, precum decontarea plății chiriei, într-un cuantum lunar de 1.000 de lei. În plus, în afară de salariul de încadrare și sporurile aferente, timp de șase luni, medicilor li se oferă și un venit lunar de 2.230 de lei, ca primă de instalare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 11