INVESTIȚIILE CONTINUĂ LA RM SĂRAT

0
508

La Rm.Sărat continuă investițiile. Potrivit primarului Sorin Cîrjan, pe langă investițiile în infrastructură, se continuă lucrările de construire și reabilitare la cele două unități de învățământ, Colegiul Național ,,Al. Vlahuță,, respectiv Școală Gimnazială ,,Dr. Ilie Pavel,, din cartierul Zidari. Lucrările de reabilitare și modernizare la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” au demarat în primăvară anului trecut, în timp ce investiția la Școala Gimanaziala „Dr. Ilie Pavel” a demarat pe parcusul verii trecute. Aici, lucrările au fost sistate o perioadă, pentru că imobilul prezența o starea avansată de deteriorare, situație ce a impus o reexperizare tehnică.

După cum precizează edilul Sorin Cîrjan, în municipiu, sunt străzi pregătite pentru asfaltare, se realizează amenajări în cartierul Extindere Costieni și continuă investițiile Companiei de Apă Buzău.

În această perioadă, se lucrează și la închiderea depozitului de deșeuri municipale. Lucrările la fosta rampă de gunoi de la marginea orașului au demarat în această toamna, iar investiția este una de mare amploare și se derulează pe parcursul unui an. Peste 7 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru închiderea depozitului de deșeuri municipale. Potrivit autorităților, în zonă se vor consolida dumurile de acces, se realizează straturile impermeabile pentru ca deșeurile existente să nu mai pătrundă în sol, se va așterne gazon și se vor planta copaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 86