TEATRUL „GEORGE CIPRIAN” LANSEAZĂ VOLUMUL DE POVEȘTI ȘI DESENE „VIAȚA S-A MUTAT PE INTERNET”

0
483

Pe 20 martie, conducerea Teatrului George Ciprian a invitat elevele și elevii de toate vârstele să răspundă creativ la situația fără precedent în care se află omenirea. Concursul a cuprins 2 secțiuni: secțiunea POVEȘTI (o scurtă poveste pornind de la propoziția „Viața s-a mutat pe Internet”) și secțiunea DESENE (realizarea unui desen pornind de la propoziția „Viața s-a mutat pe Internet”). Tinerii participanți au avut misiunea de a răspunde la provocarea creativă.

Juriul de specialitate pentru secțiunea POVEȘTI a fost format din prof. Iulia Lazăr, profesor (grad didactic I) la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău, prof. dr. Aura Pipeaua, profesor (grad didactic I) în cadrul Liceului de Arte ,,Margareta Sterian” Buzău și prof. Cristina Tudorancea, profesor (grad didactic I) la Colegiul Economic Buzău.

Secțiunea DESENE a fost jurizată de Delia Popa, artistă vizuală, manager cultural și pedagog de artă, co-fondatoare și președintă a „ArtCrowd – Artiști în educație”.

Reprezentanții instituției buzoiene de cultură au primit 125 de povești și desene. Juriul a avut o misiune extrem de dificilă. Din acestea au fost selectate 24 de povești și 73 de desene, pentru a fi mai apoi publicate într-un volum disponibil gratuit atâ în format digital, cât și în format fizic.

Teatrul „George Ciprian” anunță că sâmbătă, 14 noiembrie, lansează ON-LINE, prin Zoom, volumul de povești și desene „Viața s-a mutat pe Internet”. Evenimentul va fi transmis în direct pe Facebook și va reuni o parte dintre autoarele și autorii cărții și membrii juriului. Poveștile și desenele selectate au fost publicate într-un volum disponibil gratuit în format fizic și digital, publicat pe site-ul teatrului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 32