PROIECTUL „SPITALE COLOR” CONTINUĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BUZĂU

0
434

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău au ajuns marți, 3 noiembrie, 24 de tablouri, prin proiectul „Spitale Color”. Este vorba despre lucrări  realizate, cu migală și frumos, de către copii și tineri care au dorit să aducă un strop de curaj, optimism şi culoare pentru cei care le privesc. Cele 24 de tablouri vor ajunge în secţiile spitalului, pentru a bucura pacienţii şi pentru a le aduce zâmbete pe chipuri.

Proiectul „Spitale Color” continuă datorită unor oameni inimoşi: Denisa Radu, Cristina Irimia și Camelia Elena Vasilescu. Pe această cale, dorim să le mulţumim pentru gestul frumos, acela de a le lumina chipurile celor care trec pragul unităţii noastre şi pentru faptul că au ales ca tot aici, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, să ajungă aceste tablouri.

Proiectul „Spitale Color” a fost inițiat în 2018 de către o tânără din București, Denisa Radu, specialist în marketing și comunicare. După ce a fost nevoită să aștepte peste 5 ore în sala de așteptare a unui spital, Denisa a pornit o campanie națională de strângere de tablouri, pictate de artiști profesioniști și persoane care pictează din pasiune, pentru a le dona spitalelor de stat din România. Anul trecut, prin proiectul „Spitale Color”, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău au ajuns peste 40 de tablouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =