HOROSCOP 30 OCTOMBRIE – 5 NOIEMBRIE 2020

0
714

Berbec – Persistă tensiunile în zona profesională, e nevoie în continuare să faci mult efort pentru a susține toate responsabilitățile pe care ți le asumi, însă fii atent să nu depășești limita permisă de energia și resursele de care dispui.

Taur – Primești răspunsuri, ai revelații, vezi lucruri pe care nu le-ai văzut, înțelegi ce e nevoie să eliberezi, la ce e nevoie să renunți pe linia relațiilor din viața ta. E un moment de “aha” care poate veni și cu teama de desprindere, însă acum vezi care sunt pașii sănătoși de făcut.

Gemeni – Multă inspirație, creativitate, idei frumoase, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau faci o muncă spirituală. Ascultă-ți intuiția și dă curs ideilor noi care îți vin, chiar dacă încă nu ai o strategie bine pusă la punct.

Rac – Începutul unei perioade în care simți nevoia să te raportezi diferit la grupuri, prieteni, anturaj. E timpul să spui adevărul tău și să-l susții, chiar dacă asta deranjează. Și e timpul să-ți alegi cu mai multă autenti­citate oamenii cu care te aliezi.

Leu – Poți beneficia de unele favoruri sau câștiguri care vin ușor și în mod neașteptat la tine. Însă, există și confuzie în ce privește sectorul finanțelor, așa că e bine să te organizezi cât poți de bine cu plățile, pentru a nu scăpa ceva din vedere.

Fecioară – Se activează casa banilor și a resurselor de orice fel. Fecioarele sunt invitate să-și revizuiască atitudinea față de bani, să-și reevalueze prioritățile. Unii nativi au de lucru la imaginea de sine.

Balanță – Ipostaze benefice pentru tine, farmec personal sporit, optimism și capacitatea de a aborda totul cu mai multă bucurie și seninătate. Relațiile tale se îmbunătățesc, iar abordarea ta este una romantică, idealistă.

Scorpion – O săptămână importantă, întrucât poate aduce conștientizări prețioase, decizii avantajoase și îndrăznețe, eliberarea de o presiune sau un atașament relațional. Poate aduce nevoia de izolare, de a ține secrete anumite informații și chiar de a evita anumite discuții clarificatoare.

Săgetător – Dispoziție meditativă și cu atenție îndreptată către familie și cămin, unde cineva e posibil să aibă nevoie de sprijinul tău. Atenție la tendințele egocentrice și prea invazive, ai putea fi acuzat de nepăsare sau duritate în manifestare.

Capricorn – Destul de multă confuzie în zona comunicării și e necesar să abordezi mai degrabă subiecte creative, care sunt axate mai mult pe latura emoțională, implică empatie, inspirație și compasiune.

Vărsător – Poți simți că ceva plutește în aer, ceva se coace în ce privește axa cămin-carieră. Unele schimbări neașteptate probabil că nu vor putea evitate, fie în plan personal, fie în plan profesional. Ceva e nevoie să plece, pentru a crea spațiu pentru ceva nou.

Pești – E necesar să te concentrezi mai mult pe tine, pe nevoile și sentimentele tale. Sunt zile bune pentru a te îngriji și pentru a-ți stabili niște intenții pentru următoarea perioadă. Te poți ocupa de demersuri financiare, ai toată energia și determinarea pentru a tranșa niște chestiuni tărăgănate mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =