NOI MĂSURI RUTIERE, ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU SĂRAT

0
565
Sursa foto:mapio.net

Noi măsuri administrative de circulație rutieră și pietonală vor fi instituite în perioada următoare în Râmnicu Sărat. Autoritățile au decis introducerea regulii ,,Drum cu prioritate” pe strada Principele Ferdinand cu intersecția B-dul Nicolae Bălcescu, cu trafic înspre Gara. De asemenea, în zona tuturor trecerilor de pietoni de pe strada Principele Ferdinand vor fi montate limitatoare de viteză.

Administrația din Râmnicu Sărat a mai aprobat instituirea regulei ,,Drum cu prioritate” pentru strada Horia, începând de la intersecția străzilor Crângul Meiului și Cărămidari, până la ,,Sensul giratoriu” de la Gară. O altă măsură vizează asigurarea fluenței traficului rutier pe strada Tudor Vladimirescu, unde se repoziționează trecerea de pietoni, din zona sensului giratoriu, în zona parcului.

Noile măsuri rutiere au fost adoptate, încă din luna februarie, printr-un  proiect de hotărâre a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, în urma propunerilor făcute de Comisia Locală pentru Sistematizarea Circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 70