DSP BUZĂU ANUNȚĂ 43 DE CAZURI NOI ȘI UN DECES

0
105
Sursa foto:says.com

Județul Buzău înregistrează, în continuare, zeci de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, dar și un nou deces. Este vorba despre o pacientă de 79 de ani, cu antecedente pulmonare, care s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu probleme respiratorii. După ce a fost confirmată cu SARS CoV-2, ea a fost  transferată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde a și decedat. Femeia suferea de bronhopneumopatie obstructivă cronică, ateroscleroză cerebrală și avea sechele AVC.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 43 de cazuri noi de COVID 19, 11 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize.  Cei 43 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 6 și 73 de ani. De menționat că 15 dintre noile cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost înregistrate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, 3 din Secția Psihiatrie III și 12 din Secția exterioară Ojasca.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 3.446, 2.820 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 784 de persoane se află în carantină, iar 403 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 113.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here