ADMINISTRAȚIA DIN RÂMNICU SĂRAT NU A RENUNȚAT LA IDEEA DESCHIDERII SPITALULUI MUNICIPAL

0
615

Primarul Sorin Cîrjan așteaptă încă un răspuns oficial din partea Minsterului Sănătății și a Direcției de Sănătate Publica Buzău cu privire la redeschiderea unității medicale pentru toți pacienții din zona Râmnicului. De asemenea, conducerea spitalului din Râmnicu Sărat a pregătit toate documentele cu circuitele și transformările necesare pentru redeschiderea unității spitalicești.

Edilul din Râmnicu Sărat precizează că menținerea retricțiilor în unitatea medicală nu mai poate fi acceptată de comunitatea locală și, dacă este cazul, va face demersuri zilnic pentru redeschiderea Spitalului Municipal. Sorin Cîrjan consideră că spitalele trebuie să aibă posibilitatea de a trata toți pacienții, nu doar pe cei infectați cu noul coronavirus.

Totodată, Cîrjan speră ca unitatea medicală să beneficeize de sprijinul Minsterului Sănătății, pentru susținerea activității cu noi specialiști și asigurarea bazei materiale necesare. Primarul din Râmnicu Sărat spune ca situația spitalului trebuie analizată și rezolvată cât mai repede, pentru ca populația să nu mai sufere.

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a fost transformat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID 19 la sfârșitul lunii martie, iar pacienții au rămas fără servicii medicale de specialitate și de urgență. Ambulatoriul de specialitate al Spitalului a fost redeschis abia în luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 63