PETRECERE ȘI BOTEZ ,,SPARTE” DE JANDARMII ȘI POLIȚIȘTII BUZOIENI

0
446
Foto: Arhivă

Peste 500 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului şi Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au efectuat în acest weekend verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, la terase și în trafic.

Sâmbătă după-amiază, patrula mixtă polițist/jandarm a fost sesizată de un echipaj al Jandarmeriei Buzău cu privire la faptul că la un operator economic din Merei sunt prezente aproximativ 20 de persoane. Echipajele au demarat verificări pentru a stabili dacă persoanele respective participă la organizarea unui eveniment privat și dacă sunt respectate normele sanitare pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. Oamenii legii au stabilit că persoanele respective respectau regulile de distanțare socială și prezența lor era una individuală, fără a fi vorba de un eveniment organizat.

Nu la fel de norocoși au fost unii buzoieni care duminică au participat la un botez organizat la un local de pe Șoseaua Spătarului. Aici, jandarmii împreună cu polițiștii au întrerupt evenimentul, la care participau aproximativ 40 de persoane. Oamenii legii au dat două sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Legii privind  unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 5000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =