ALTE PLATFORME ÎNGROPATE VOR FI AMENAJATE LA RÂMNICU SĂRAT

0
383

La Râmnicu Sărat, vor fi amenajate alte șase platforme de gunoi subterane. Autoritățile locale au obținut deja autorizațiile de construire, iar pentru următoarele 13 platforme au demarat procedurile necesare. Reprezentanții Primăriei spun că cetățenii au început să se obișnuiască cu noul mod de depozitare a gunoiului menajer.

Accesul la fiecare compartiment pentru depozitarea deșeurilor se face pe baza unei cartele cu frecvență unică pentru fiecare asociație de proprietari. În aceste condiții, beneficiarii sunt doar locatarii din zona respectivă. Chiar și așa, cetățeni din alte zone au aruncat gunoi menajer chiar lângă o astfel de platformă.

Situația a intrat însă rapid în atenția autorităților, noile platforme de gunoi fiind monitorizate video și conectate la centrul de monitorizare video al Dispeceratului Rer Sud și Poliției Locale. Primele patru platforme subterane de gunoi din Râmnicu Sărat deservesc patru asociații de locatari cu un număr total de 36 de blocuri și aproape 600 de apartamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =