,,O NOAPTE FURTUNOASĂ”, LA TEATRUL ,,GEORGE CIPRIAN” DIN BUZĂU

0
431

,,O noapte furtunoasă” – cunoscuta comedie de moravuri sociale și politice, scrisă de dramaturgul român Ion Luca Caragiale -, va putea fi urmărită, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 18:00, de publicul buzoian la Teatrul ,,George Ciprian”. În regia lui Radu Gabriel, distribuția este una de excepție: Jupân Dumitrache: Alex Bogdan; Nae Ipingescu: Ștefan Pavel; Spiridon: Vlad Drăgulin; Chiriac: Silviu Mircescu; Veta: Bianca Popescu/ Alina Rotaru; Zița: Alina Suărășan și Rică Venturiano: Alex Călin.

,,O noapte furtunoasă” recreează galeria de personaje caragialeşti prezentându-le aşa cum ar putea fi sau sunt și astăzi. Acum mai bine de 140 de ani, dramaturgul I.L. Caragiale scria despre parvenitismul românului de rând și despre diversele situații prin care acesta trecea. Conceptul acestei montări este tocmai parvenitismul, fariseismul și, mai ales, falsitatea adusă la rând de normalitate, totul prezentat cu poleială și grandoare.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul instituției amintite. Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar pentru elevi sau studenți – 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =