HOROSCOP 16-22 OCTOMBRIE 2020

0
634

Berbec – Oportunități profesionale și financiare, așa că fii pe fază și deschide-te să le primești și să le valorifici. Poți primi în sfârșit undă verde în privința unui proiect sau poți corecta cu succes anumite erori care s-au strecurat în trecut, asta și cu ajutorul echipei cu care lucrezi.

Taur – Te poți ocupa cu succes, atât de confortul personal – poți îmbunătăți atmosfera în cămin – cât și de armonizarea relației cu copiii sau cu persoana iubită. Poți să ai mai multă claritate cu privire la viitorul unei relații sau al unui proiect creativ.

Gemeni – Vei începe să vezi niște aspecte ale activității tale care nu mai sunt funcționale sau vei descoperi detalii și informații pe care nu le-ai accesat până acum. În ce privește sănătatea, dacă te bate gândul să renunți la un viciu sau la un obicei nesănătos, acum e momentul.

Rac – Unii nativi se pot bucura de bene­ficii financiare suplimentare, alții se străduiesc să micșoreze niște pierderi. Foarte puternic activată este zona familiei, casei și relației cu trecutul. E momentul să te desprinzi de o veche etapă.

Leu – Reușești să extragi beneficii din acțiunile și alegerile pe care le faci în această săptămână. Atât financiar, cât și pe alte paliere, te descurci foarte bine, atât să descâlcești situații încurcate, cât și să îți iei un avans considerabil. Se mențin aspectele tensionate pe zona comunicării .

Fecioară – Deși săptămâna se caracterizează printr-un climat astral tensionat, reușești să te strecori printre toate obstacolele, dacă te folosești de versatilitatea ta și de farmecul incontestabil din această perioadă. Atenție la finanțe, nu e momentul pentru asumarea unor riscuri mari, ci e mai degrabă un moment de regândire, reorganizare și schimbare a priorităților.

Balanță – E momentul să schimbi atitudinea și comportamentul în cadrul unor relații de familie sau chiar în relația de cuplu, mai ales dacă ai experimentat blocaje în acest sens în ultima vreme. Oricum, e nevoie de un nou tu și de o nouă etapă.

Scorpion – Este momentul să-ți reevaluezi atitudinea, comportamentul și anumite gesturi făcute față de ceilalți. De asemenea, poți începe să te preocupi de aspectul fizic și de înfățișare. Sănătatea ar trebui să fie prioritara, ar fi bine să ai grijă mai multă de tine.

Săgetător – Un aspect armonios care poate aduce pentru tine o oportunitate fi­nanciară frumoasă, un noroc, o șansă de a-ți expansiona viața financiară și/sau familială. De asemenea, poți valorifica acum un talent sau o abilitate, cu ușurință și succes.

Capricorn– Pot veni vești bune, se pot așeza anumite lucruri fără să ai idee cum, poți înțelege dintr-odată imaginea de ansamblu într-o situație sau poți îmbunătăți o relație în mod miraculos. Urmează o perioadă de revizuire a trecutului.

Vărsător – Treaba ta e să-ți folosești imaginația și să ai încredere. Lasă Universul să-ți arată cum poți împlini ceea ce-ți dorești. În această săptămână, s-ar putea să fii surprins de experiențele pe care le trăiești.

Pești – Primești un cadou astral la începutul săptămânii. Așadar, e posibil să întrezărești, pentru prima dată după mult timp, o lumină, o speranță și chiar să ai parte de o experiență minunată pe care o trăiești cu sprijinul sau prin intermediul unor prieteni sau cunoștințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

62 + = 65