CARE VA FI PROGRAMUL DE ELIBERARE A CERTIFICATULUI DE CAZIER JUDICIAR, LA BUZĂU?

0
450

Începând de astăzi, programul serviciului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău privind eliberarea cazierului judiciar a fost schimbat. Mai exact, serviciul va funcționa zilnic, în intervalul orar 08.00-14.00.

,,Având în vedere măsurile instituite la nivel național și luând în considerare necesitatea aplicării în continuare a unor măsuri și reguli care să urmărească cu prioritate prevenirea și reducerea riscurilor de răspândire a transmiterii virusului SARS-CoV-2, precum și responsabilitatea ce revine autorităților și instituțiilor publice în acest sens, atât față de propriii angajați, cât și față de persoanele care se prezintă la ghișeu, facem apel la cetățeni să respecte regulile de distanțare socială atunci când se prezintă la ghișee pentru a solicita eliberarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverințelor de integritate comportamentală”, anunță printr-un comunicat IPJ Buzău.

Accesul în incinta ghișeelor va fi permis DOAR pentru persoanele care poartă măști de protecție. Oamenii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere, de responsabilitate și să respecte cu strictețe recomandările autorităţilor statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 27