UN NOU REGULAMENT PENTRU PARCĂRILE DIN RÂMNICU SĂRAT

1
1187

Râmnicenii vor avea un nou regulament de organizare și funcționare al parcărilor de reședință. Noul regulament va fi înaintat spre aprobare Consiliului Local Municipal de către societatea Acvaterm în luna noiembrie și va fi valabil de anul viitor. Prin noul regulament, fiecare apartament va beneficia doar de cate un loc de parcare, indiferent de numărul familiilor sau al autoturismelor existente în apartamentul respectiv.

Pentru cei care solicită mai multe locuri de parcare se va lua în calcul varianta licitației, dar acestea vor avea valabilitatea doar în anul calendaristic respectiv. Conducerea Acvaterm Râmnicu Sărat precizează că așa se va proceda în fiecare an, astfel încât toți râmnicenii să poată beneficia de un loc de parcare.

Râmnicenii vor beneficia în continuare de același program de staționare în cadrul parcărilor de domiciliu, adică 24 din 24 de ore. Aceasta a fost opțiunea majorității posesorilor de autoturisme în urma dezbaterii publice de la începutul anului. În Râmnicu Sărat, sunt puse la dispoziția cetățenilor pentru închiriere 2736 de locuri de parcare de domiciliu.

1 COMENTARIU

  1. Mai Acvatermule, cum vor beneficia toti ramnicenii de locuri de parcare daca atribui doar un loc per apartament? Daca este parcare de RESEDINTA, platesc impozite, cu ce drept atribuiti locuri de parcare celor din alte zone sau orase?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 57