ALTE 3 DECESE ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
494

Evoluție relativ constantă a numărului de îmbolnăviri cu coronavirus în județul Buzău, însă, din păcate, și 3 noi decese.  Este vorba despre o pacientă de 59 de ani și doi bărbați, unul dintre ei de origine turcă. Femeia de 59 de ani s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu probleme respiratorii iar ulterior a fost confirmată cu SARS CoV- 2. Transferată inițial în Secția de Pnenumologie, ea a fost internată în Sectia de ATI a Spitalului Municipal Oradea, unde a și decedat.

Femeia suferea de obezitate morbidă și diabet zaharat. Bărbatul de origine turcă a ajuns, de asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Buzău acuzând probleme respiratorii. După confirmarea cu SARS CoV-2, el a fost transferat la Spitalul Județean Ilfov, în sectia de ATI, unde a murit. Pacientul avea diabet zaharat, hipertensiune arterială și obezitate. Celălalt bărbat, în vârstă 88 de ani, s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzau cu probleme neurologice. El a fost confirmat cu SARS CoV-2, iar ulterior a decedat. Bărbatul suferea de fibrilație atrială, hipertensiune arterială și insuficiență renală cronică.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 24 de cazuri noi de COVID 19, 5 pacienți fiind diagnosticați într-un laborator privat de analize, iar unul într-o unitate sanitară din alt județ.  Cei 24 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 91 de ani. Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 3115, 2.657 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 562 de persoane se află în carantină, iar 210 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 111.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 28