HOROSCOP 9-16 OCTOMBRIE

0
545

BERBEC – muncesc mult Berbecii în această săptămână, dar cu folos. Să fie precauți cu privire la informațiile pe care le primesc sau la promisiunile care li se fac, nu toate sunt reale sau benefice pentru ei. E bine să fie mai rezervați, atenți la nevoile celor din jur.

TAUR – o săptămâna importantă pentru Tauri. Au de luat decizii, de cântărit niște parteneriate și relații. Tind să fie radicali și să abordeze toate situațiile în mod exacerbat, emoțional, sau par să fie prea concentrați pe propriile interese și pe ceea ce pot câștiga/ pierde.

GEMENI – pornesc mai greu motoarele în această săptămână, mai ales dacă au avut un weekend plin. Au dispoziții schimbătoare, sunt destul de capricioși și au nevoie de liniște și discreție.E rost de cheltuieli și investiții pentru casă, familie, confort și siguranță.

RAC – ar fi bine să se folosească de relații, cunoștințe și de farmecul pe care acum îl au în comunicare. Abilitățile de negociere se pot dezvolta și pot fi folosite în toate demersurile lor, atât profesionale cât și perso­nale.

LEU – decizii bune în această săptămână, mai ales în materie de finanțe. Chiar dacă au parte și de surprize de tot felul sau schimbări pe nepusă masă în carieră, reușesc să le gestioneze bine. Își modifică stilul de lucru, modul de a comunica și negocia.

FECIOARĂ – răspunsuri, vești, studii și cercetare sau demersuri pentru organizarea unei călătorii îndepărtate. Fecioarele pot rezolva chestiuni administrative cu care își bat capul de ceva vreme sau pot accesa infor­mații utile cu mai multă ușurință decât până acum.

BALANȚĂ – nativii se pot bucura de beneficii financiare și favoruri. Acestea fie vin prin partenerul de viață, fie prin alte persoane cu care colaborează. Există deschidere mare către evoluție, cercetare, învățare și rafinare intelectuală sau spirituală. Totuși, să fie atenți ce informații asimilează.

SCORPION – e nevoie să fie fexibili, să se poată adapta din mers, și să ceară sfatul sau sprijinul unui prieten atunci când simt nevoia. Sunt mulți oameni în preajmă, gata să le vina în ajutor, ceea ce le dă încredere și optimism. Finalul perioadei este numai bun pentru o călătorie.

SĂGETĂTOR – multă muncă, multe responsabilități și tot felul de situații neprevăzute care necesită rezolvări rapide și îi solicită atât fizic, cât și psihic. Din punct de vedere financiar, e nevoie de mari eforturi pentru a se menține într-o poziție stabilă.

CAPRICORN – vești bune și sprijin vin de la persoane din străinătate sau de la instituții ale statului, iar deschiderea și viziunea se datorează descoperirii de noi percepții și posibilități, prin studiu sau prin revelații de tot felul. În zona muncii e mult freamăt, sunt multe zvonuri și multă vorbă.

VĂRSĂTOR – preocupări care țin de cămin, locuință, activități domestice sau grija pentru cineva din familie. Sunt preocupați de securitatea lor materială și emoțională, așa că vor fi destul de rezervați și liniștiți. Să fie atenți ce și mai ales cât spun.

PEȘTI – inspirație, idei, comunicare eficientă. E bine să fie atenți la scopurile lor și să nu-și disipeze energia în mai multe direcții deodată, mai ales când cei din jur fac multă gălăgie în preajma lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 91