CREȘE DESCHISE ÎN CONDIȚII STRICTE

0
597

Cele două creșe din municipiul Rm. Sărat s-au deschis zilele trecute. Atât creșă din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit ,, Mugurasii,, , cât și creșă de la GPP ,,Lumea Copilăriei,, funcționează cu un număr redus de copii la clasa, pentru a se putea respectă măsurile de siguranță impuse.  Dacă situația o va permite și numai dacă  numărul infectarilor nu va mai scădea,  numărul de locuri din creșe se va completă, în luna noiembrie, până la 50 de copii, capacitatea maximă la care au funcționat unitățile și în trecut.

Pentru siguranţa copiilor, creşele funcţionează după reguli stricte. Din acest an, părinților nu le mai este permis accesul în unitate, iar jucăriile care nu puteau fi dezinfectate au fost înlăturate. De asemenea, cei mici nu pot aduce jucării de acasă, iar personalul trebuie să respecte reguli stricte de igienă și să poarte măști de protecție.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Rm Sărat spun că ambele creșe au fost dotate cu materiale dezinfectante, spațiile au fost igienizate, iar o parte din mobilier a fost schimbat, pentru adaptarea la noile condiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 29