SCENARII MODIFICATE ÎN MAI MULTE ȘCOLI DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
1196

Noile cazuri de coronavirus modifică de la o zi la altă scenariile  după care funcționează școlile din județul Buzău. În această dimineață, Școala Nr. 1 din municipiul Buzău a raportat o îmbolnăvire cu COVID-19 la un elev. Și Liceul cu Program Sportiv Buzău are confirmate infectări la doi elevi gemeni, care învață în aceeași clasa. De asemenea, este foarte posibil că încă o clasa de la Colegiul B.P. Hasdeu să învețe după scenariul roșu, urmare a unui nou caz.

Că urmare a infectarilor apărute, Inspectoratul Școlar și autoritățile sanitare au stabilit scenarii de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Buzău.

Și la Școala Dionisie Româno, Școala Nr. 7, Școală George Emil Plade și Centrul Școlar de Educație Incluzivă, toate din municipiul Buzău, funcționează câte o clasa în scenariul roșu. Tot online, până pe dată de 14 octombrie, învață și trei clase din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Rm. Sărat.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Buzău precizează că în școli se respectă măsurile de siguranță impuse, dar avertizează că regulile de distanțare fizică și de igienă trebuie respectate și în afară unităților de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 29