SE ANUNȚĂ SCHIMBĂRI LA VÂRFUL UNOR INSTITUȚII PUBLICE LOCALE DIN RÂMNICU SĂRAT

0
1977

Modificări vor fi înregistrate în anumite structuri ale unor unități subordonate Primăriei. Precizările au fost făcute de Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat, care și-a propus o reformă în administrația publică locală încă din primul său mandat. Edilul spune că schimbările preconizate nu au nicio legatură cu campania electorală pentru alegerile locale. El afirmă că anumiți angajați ai instituțiilor din Râmnicu Sărat, nu au înțeles nici acum cum trebuie să se comporte în relația cu cetățenii.

Cîrjan afirmă că nu le-a cerut colegilor săi să-l urmeze în campania electorală și nu va fi cu ochii pe acele persoane care nu au aceeași culoare politică cu ce a partidului pe care-l reprezintă. Edilul spune însă că va verifica modul în care angajații își îndeplinesc sarcinile de serviciu. Primarul este convins că mult mai utili sunt cei care își fac treaba la serviciu, decât cei care îl urmează în campaniile electorale.

Sorin Cîrjan spune că și în cadrul altor instituții este nevoie de o schimbare. Și după alegerile din iunie 2016, primarul Sorin Cîrjan a evaluat activitatea tuturor instituțiilor publice și a decis schimbarea conducerii, acolo unde a fost cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 56