SITUAȚIA SPITALULUI MUNICIPAL RÂMNICU SĂRAT RĂMÂNE INCERTĂ

0
664

Situația Spitalului Municipal Râmnicu Sărat rămâne delicată, iar o eventuală redeschidere a unității medicale stă sub semnul incertitudinii, din cauza evoluției cazurilor de COVID-19. În ultimele zile, numărul pacienților infectați cu noul coronavirus și internati în Spitalul din Râmnicu Sărat a fost într-o permanentă schimbare. Ieri, în unitatea medicală erau internați 44 de pacienți, unii cu forme ușoare ale bolii, iar alții cu forme mai grave.

Situația oscilantă a numărului de internări, impiedică deocamdată luarea unei decizii în privința redeschiderii Spitalului din Râmnicu Sărat. În schimb, activitatea Policlinicii din cadrul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat se desfășoară fără a se înregistra probleme deosebite. Doar în cabinetele de Cardiologie, Neurologie și Gastroenterologie se acordă consultații o singură dată pe săptămână din cauza numărului mic de medici specialiști.

În aceste cabinete, oferă consultații câte un medic, care asigură activitatea și în secțiile spitalului. De asemenea, în cel mai scurt timp trebuie rezolvată și situația Compartimentului de Radiologie. Pentru consultații de specialitate în Policlinică, pacienții se prezintă în urma unei programări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 58