SEMNĂTURĂ ELECTRONICĂ LA CADASTRU ȘI PLATĂ CU CARDUL ÎN APLICAȚIA ETERRA

0
490

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară introduce sistemul de semnare a documentelor în browser, ca măsură de continuare a procesului de digitalizare și optimizare a activității instituției. Astfel, de acum înainte semnarea documentelor prin aplicația ”eTerra” simplifică și eficientizează procesul de depunere și soluționare a lucrărilor de specialitate și scurtează fluxul acestora.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), instituție aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) testează, în aceste zile, sistemul de plată cu cardul în aplicația eTerra. Măsura are ca scop reducerea timpului de așteptare și a volumului de muncă necesar depunerii unei lucrări.

Astfel, oamenii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la ghișeu pentru achitarea tarifelor aferente serviciilor solicitate sau să aștepte confirmarea plății prin ordinul de plată. Prin noua facilitate, cererile partenerilor vor putea fi achitate cu cardul și confirmate în timp real în aplicația eTerra, la fel ca pe orice site de comerț electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 25