CRISTINEL ROMANESCU ȘI-A DAT DEMISIA DE LA CONDUCEREA PNL BUZĂU

0
607

După rezultatele slabe din unele judeţe la alegerile locale, Ludovic Orban le-a transmis colegilor săi de partid ca toţi liderii de organizaţii care au obţinut sub 27% în alegeri să-și dea demisia. Astfel, după Nicolae Robu (PNL Timiş) şi Lucian Heiuş (PNL Hunedoara), în Biroul Politic Naţional al partidului şi-au anunţat demisia încă cinci lideri judeţeni, printre care și cel al liberalilor buzoieni, deputatul Cristinel Romanescu.

Acesta din urmă și-a anunțat de altfel demisa pe pagina sa de Facebook: ,,Alegerile locale din septembrie 2020 sunt un obiectiv ratat pentru PNL Buzău. Îmi asum integral această neîmplinire. In consecință, am hotărât să-mi dau demisia de onoare din funcția de președinte al filialei.  Am petrecut in această funcție câțiva ani extraordinari. Am reușit, printre altele, să obținem un scor istoric pentru candidatul nostru la alegerile prezidențiale, un scor bun la europarlamentare si avem acum filiale si candidați proprii in toate localitățile. Practic, am reconstruit organizația dupa ce fusese decimată de efectele ordonanței traseismului politic 55/2014 data de PSD. Voi continua  alături de Partidul National Liberal. Voi susține organizatia locală cu toata energia si experiența mea politică. Multumesc echipei PNL Buzău pe care am avut bucuria si onoarea să o conduc acești ani si multumesc buzoienilor care au avut incredere in noi!

La Buzău, Partidul Național Liberal a obținut un scor sub așteptări. Cristinel Romanescu a candidat pentru șefia Consiliului Județean și a obținut peste 21% din voturi. PNL a câștigat 10 primării în mediul rural, iar în municipiul Buzău a fost învins categoric de PSD.  La alegerile locale de duminică, liberalii buzoieni au obținut un procent de 16,38 la Consiliul Județean și 13,84% pentru Consiliul Local Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =