ALTE 11 CAZURI ȘI UN DECES, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
405

Numărul de noi îmbolnăviri cu coronavirus, în județul Buzău, se menține destul de mic, însă, din nefericire, în ultimele 24 de ore, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un pacient în vârstă de 75 de ani care s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu probleme respiratorii. Ulterior el a fost confirmat cu SARS CoV-2 și transferat în secția de Pneumologie, unde a și decedat. Bărbatul suferea de insuficiență cardiacă și insuficiență renală cronică.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 11 de cazuri noi de COVID 19, un pacient fiind diagnosticai într-o unitate sanitară din alt județ.  Cei 11 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 28 și 78 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 2.756, 2.456 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 194 de persoane se află în carantină, iar 93 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 102.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 55