CURSURILE ,,FAȚĂ ÎN FAȚĂ”, SUSPENDATE LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL MĂTEȘTI

0
620
Imagine cu titlu ilustrativ

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, întrunit astăzi, a decis suspendarea, începând cu 30 septembrie și până pe 8 octombrie, ,,față în față” la Grădinița   cu Program Normal Mătești, unitatea aflată în structura Școlii Gimnaziale Mătești, comuna Săpoca. Prin urmare, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (on-line). Măsura a fost adoptată la propunerea Consiliului de administrație alunității de învățământ și Direcției de Sănătate Publică Buzău, ca urmare a înregistrării unui caz pozitiv de COVID-19 la o persoană care își desfășoară activitatea în această unitate de învățământ. Tot în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău s-a mai decis ca începând cu 30 septembrie mai multe unități de învățământ să fie trecute de la scenariul 2 la scenariul 1 de funcționare, astfel:

Comuna Berca: Liceul Tehnologic ”Sf. Mucenic Sava”, Grădinița cu Program Normal ”Nitraria ” Berca,  Grădinița cu Program Prelungit comuna Berca, Școala Primară Joseni, Grădinița cu Program Normal sat Pleșcoi, Grădinița cu Program Normal sat Rătești, Grădinița cu Program Normal sat Valea Nucului;

Comuna Săpoca: Școala Gimnazială comuna Săpoca, Grădinița cu Program Normal sat Mătești, Școală Gimnazială sat Mătești, Grădinița cu Program Normal comuna Săpoca.

Comuna Gălbinași: Școala Gimnazială comuna Gălbinași, Grădinița cu Program Normal sat Bentu, Școala Primară nr.1, sat Tăbărăști, Grădinița cu Program Normal comuna Gălbinași, Grădinița cu Program Normal nr.1. sat Tăbărăști, Grădinița cu Program Normal nr.2. sat Tăbărăști.

De asemenea, s-a mai decis ca tot cu data de 30 septembrie să se facă trecerea de la scenariul 1, la scenariul 2 de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2020-2021, din unitatea Costești: Școala Gimnazială comuna Costești; Grădinița cu Program Normal sat Pietrosu, Grădinița cu Program Normal sat Spătaru, Școala Gimnazială ”General Ștefan Gușă” sat Spătaru. Se menține scenariul 2 de funcționare a unitățile de învățământ preuniversitar în anul școlar 2020-2021 din unitatea administrativ teritorială Pârscov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 78