VOTUL CANDIDAȚILOR

0
413

Candidații pentru Primăria Buzău și pentru Consiliulul Județean au venit, în mare parte, la urne de dimineața. Toți au votat la secția de care aparțin, fie singuri, fie însoțiți de membrii familiei. Cel mai grăbit candidat la Primăria Buzău a fost liberalul Adrian Zoican. El și-a exprimat votul la Școala numărul 12.

De dimineață a venit la urne și social-democratul Constantin Toma. Acesta a votat la Liceul de Arte din Buzău împreună cu soția. Constantin Toma a fost însoțit la secția de votare de președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, și de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

La scurt timp după votul lui Toma a ajuns la urne și liderul PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a votat la Școala numărul 5. Și coordonatorul Pro România Buzău, Viorel Dobre a mers la urne de dimineață. El a votat la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a votat la ora 9.15. El a venit la urne la Liceul Pedagogic însoțit de liderul PSD, Marcel Ciolacu, de primarul Constantin Toma, dar și de o echipă de consilieri județeni social-democrați.

Până la prânz au votat și ceilalți candidați pentru Primăria Buzău și Consiliul Județean. În Buzău, sunt înscriși 9 candidați pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, și 5 candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 19 + = 27