ULTIMII ALEGĂTORI, LA BUZĂU

0
637

Buzoienii n-au mai ajuns în număr mare la urne spre seară, așa cum se întâmpla la alte alegeri. Ultimii alegatori ai zilei spun ca au venit să voteze pe ultima suta de metri pentru ca au avut de rezolvat ceva treburi in timpul zilei. Cu totii spera ca prin votul dat astăzi să aiba parte de un trai mai bun.

Doamna Mirea locuiește în Italia dar a ales sa vina acasa, la Buzău, încă de weekendul trecut, tocmai pentru a-si exprima astăzi dreptul de vot. Printre alegatorii intarziati s-a aflat si un tanar care a votat pentru prima data in viata sa. Ar fi ajuns la urne mult mai devreme insa a fost nevoit sa astepte să obțină cartea de identitate. Tudor își doreste ca prin votul său cei aleși să-si indrepte atentia si spre tineri.

Președinții secțiilor de votare se așteaptă ca unii alegători să ajungă la urne chiar în ultimul moment. La secția de votare nr. 46 de la Colegiul Pedagogic Spiru Haret Buzău prezenta la vot pana la ora 18.30 a fost destul de mică, cu puțin mai mult de 25%. Mai toți presedintii sectiilor de votare au constatat ca cei mai constiinciosi alegatori au fost, ca si in alti ani, persoanele vârstnice. De aceea, un important aflux de alegatori s-a inregistrat doar in prima parte a zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =