PREȘEDINTELE CJ BUZĂU, PETRE EMANOIL NEAGU: „VOM AVEA CEL PUȚIN 65 DE PRIMARI ÎN JUDEȚ. AVEM CEVA DATE ÎN ACEST SENS”

0
735

Odată cu închiderea urnelor de vot la ora 21:00, social-democrații s-au adunat la sediul organizației județene a parditului din Buzău. Acolo, la scurt timp după ce la București au fost anunțate primele rezultate, au apărut și primele declarații ale candidaților la președinția Consiliului Județean și Primăria Buzău. Petre Emanoil Neagu, candidatul Alianței PSD -Pro Buzău pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județean, a declarat că la nivelul județului Buzău, PSD a câștigat alegerile. Totodată, el a ținut să îl felicite pe Constantin Toma pentru obținerea încă unui mandat la conducerea Palatului Comunal. Neagu a mai precizat că din datele paralele pe care le au PSD va avea cel puțin 65 de primari în județ.

,,PSD a câștigat alegerile în județul Buzău. (…) Vreau să-l felicit pe colegul meu, Constantin Toma, care va fi primar încă 4 ani. Așteptăm rezultatele de la județ, pentru că este o arie mai mare de acoperire, dar sper ca și la Consiliul Județean să putem câștiga alegerile, pentru ca împreună să ne ducem mai departe proiectele. Suntem partidul cu cei mai mulți primari. (…) Cred că vom avea cel puțin 65 de primari în județ!”, a menționat Petre Emanoil Neagu.  La rândul său, Constantin Toma a declarat că prezența la urne a fost mică, sub așteptări, cauzată foarte probabil de această pandemie. El a mai adăugat că nu are emoții și este sigur că va câștiga un nou mandat.

Până la ora 21:00, 200.692 buzoieni au votat astăzi, adică 52,78% dintre cei 380.180 de alegători înscrişi pe listele permanente şi cele complementare. În cele cinci municipii şi oraşe au votat, până la ora 21.00, 66.212 de persoane, iar în comunele judeţului, 134.480 buzoieni. În municipiul Buzău au votat 38.878 persoane (35,68%), iar în Râmnicu Sărat, 13.810 alegători (42,87%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =