POLITICIENI LA URNE

0
647

Și candidații la fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Sărat s-au grăbit să ajungă la urne încă de dimineață. Primul la vot a fost candidatul PSD, Sorin Cîrjan, urmat de candidatul PNL, Viorel Holban, și cel al USR, Cristinel Hoțescu. Sorin Cirjan a votat, la ora 8.00, împreună cu soția și fiica, la Secția Nr. 81.

Candidatul PNL, Viorel Holban, a votat la ora 8.30, la Secția Nr. 97 din cadrul Școlii Generale Nr. 1 din Râmnicu Sărat. Acesta a fost însoțit de fiul său. Candidatul USR, Cristinel Hoțescu, a votat împreună cu soția, la ora 9.00, la Secția Nr. 86 din cadrul Gărdiniței Orizont:

Tot dimineața a votat și Gabriel Ștefan Ionică, candidatul USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Acesta s-a prezentat la ora 9.30, la Secția Nr. 95 din cadrul Liceului Ștefan cel Mare. Candidatul PMP, Raul Ioan Florescu, a votat la ora 11.00, la Secția Nr. 88 din cadrul Liceului Agricol.

Râmnicenii cu drept de vot sunt chemați la urne să-și aleagă reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 90