HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE – 01 OCTOMBRIE

0
471

Berbec – Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Sunt șanse de negociere favorabilă în tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. Posibilă implicare în cursuri de lungă durată sau la distanță.

Taur – Se deschide o nouă etapă pro­fesională, fiind vorba de noi începuturi în relațiile colegiale și în abordarea sarcinilor de lucru. Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția prin dialoguri și acțiuni comune. Îndreaptă-ți atenția și spre cheltuileile comune cu alții.

Gemeni – În relațiile sentimentale se conturează o etapă nouă pe termen lung. Mult de lucru la serviciu, însă este vorba des­pre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Rac – În planul domestic și familial se conturează o nouă etapă favorabilă pe termen lung. Interesante zile și pentru relațiile sentimentale și cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune.

Leu – Ar fi bine să-ți programezi acti­vi­tă­ți necesare casei, împreună cu membrii fa­mi­liei. Sunt momente bune pentru înfru­musețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale. Pe de altă parte, este vremea să-ți selectezi anturajul .

Fecioară – Se conturează o etapă fi­nanciară nouă. Sunt zile în care trebuie să călătorești pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea, se vor evidenția întâlniri și dialoguri providențiale.

Balanță – Perioada te predispune la un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Totuși te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai.

Scorpion – Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva, ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor.

Săgetător – Se conturează o etapă nouă în relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional. Te vei orienta spre personaje noi, alături de care vei desfășura activități de anvergură pe termen lung. De asemenea, sunt zile bune și pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău.

Capricorn – Se deschide o etapă nouă, în care fie primești un post de conducere, fie responsabilități noi și de anvergură pe termen lung. Totuși, dialogurile cu prietenii, sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri.

Vărsător – Se conturează evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine dacă accepți, pentru că va fi dificil să duci la bun sfârșit.

Pești – Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =