TRANS BUS ANUNȚĂ CUM VOR FI ELIBERATE ABONAMENTELE GRATUITE PENTRU ELEVI IN ANUL SCOLAR 2020/2021

0
755

Societatea Trans Bus anunță că eliberează gratuit abonamente lunare elevilor din învățământul preuniversitar, pe traseele de transport local utilizate de școlari, de la domiciliu la unitatea de învățământ la care sunt înscriși pe parcursul anului calendaristic. Este vorba despre elevii cu domiciliul în municipiul Buzău și elevii cu domiciliul în localitățile care fac parte din UAT-urile înscrise în Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Buzău-Mărăcineni (Buzău, Mărăcineni, Săpoca, Vadu-Pașii, Gălbinași, Țintești, Smeeni, Stâlpu, Cernătești, Merei, Vernești, Tisău). Ne referim la acele administrații locale cu care SC TRANS BUS SA are încheiat contract de delegare a transportului public local. În vederea obținerii abonamentului gratuit, elevii se prezintă la tonetele societății cu:

  • carnetul de elev cu viza pe anul școlar 2020 – 2021, ambele pagini din carnet: cea cu viză și cea cu numele elevului;
  • pentru elevii cu vârsta de peste 14 ani, cartea de identitate a elevului, pentru dovada adresei de domiciliu;
  • pentru elevii cu vârsta sub 14 ani, certificatul de naștere al elevului (copie) și cartea de identitate a unuia dintre părinți (copie), pentru dovada adresei de domiciliu.

Elevii cu domiciliul în localitatile care  fac parte din Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Buzău-Mărăcineni vor prezenta în plus, față de documentele enumerate mai sus, și o adeverință de la unitatea de învățământ  care atestă calitatea de elev și dreptul acestuia de a beneficia de transport gratuit. Abonamentul gratuit al elevilor este nominal și netransmisibil, fiind valabil doar însoțit de carnetul de elev, completat cu toate datele la zi și vizat prin ștampilă pentru anul școlar în curs sau adeverință eliberată de unitatea de învățământ. Utilizarea  de către alte persoane este strict interzisă şi atrage anularea abonamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

54 + = 57