PREMIERĂ LA RÂMNICU SĂRAT

0
476

Operatorul de salubrizare RER Sud SA a inaugurat, ieri, la Râmnicu Sărat, primele patru platforme de gunoi subterane din zona blocurilor. La eveniment au participat reprezentanți ai societatii de salubrizare, autorități locale și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari. Cele patru platforme deservesc patru asociații de locatari cu un număr total de 36 de blocuri și 598 de apartamente. În curând, la Râmnicu Sărat, vor fi modernizate toate platformele de gunoi. Investiția demarată de RER Sud SA este semnificativă și aduce numeroase beneficii locuitorilor din Râmnicu Sărat.

La platformele de gunoi subterane, accesul la fiecare compartiment pentru depozitarea deșeurilor se face pe baza unei cartele cu frecvență unică pentru fiecare asociație de proprietari. Platformele subterane sunt prevăzute cu compartimente separate pentru deșeuri menajere, iar lângă acestea este ampalsat câte un container de tip ,,clopot,, – de culoare verde-, pentru depozitarea deșeurilor de sticlă. De anul viitor, deșeurile biodegradabile se vor colecta separat și în zona blocurilor. Noile platforme de gunoi sunt monitorizate video și conectate la centrul de monitorizare video al Dispeceratului RER Sud și Poliției Locale.

Reprezentantii RER Sud SA au afișat la fiecare scară de bloc anunțuri, care conțin informații despre modul de colectare a deșeurilor la platformele subterane. De asemenea, pentru  ca locuitorii să înțeleagă modul de depozitare a deșeurilor la platforme, în zilele următoare,  reprezentații operatorului de salubrizare vor realiza acțiuni de informare direct lângă platformă. Aceștia îi vor îndruma pe râmniceni și le vor distribui flyere cu toate informațiile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =