AU FOST INAUGURATE PRIMELE 4 PLATFORME SUBTERANE LA RÂMNICU SĂRAT!

0
765

Primele 4 platforme subterane pentru colectarea si depozitarea deșeurilor au fost finalizate la Râmnicu Sărat! Astăzi, 23 septembrie, Primarul municipiului, Sorin Cîrjan, alături de președinți de asociație, cetățeni și conducerea SC RER SUD SA Buzău, au anunțat inaugurarea primelor 4 platforme îngropate. A fost realizat totodată un exercițiu de ridicare a deșeurilor de către echipele RER. Viitorul va fi unul al colectării selective, iar Râmnicu Sărat intră astfle în gama selectă a comunităților care aplică măsurile de colectare selectivă a deșeurilor prin platforme

subterane de ultimă generație. Pentru aceasta:
  • Cetățenii vor primi o cartelă cu care vor avea acces la fiecare compartiment al platformei;
  • Platformele sunt dotate cu panouri solare care le asigură independență energetică și cu camera de monitorizare video în timp real;
  • săptămâna aceasta, la fiecare platformă, reprezentanții societății RER vor oferi râmnicenilor mai multe informații referitoare la regulile de depozitare.

Râmnicu Sărat va utiliza astfel aceleași echipamente ca și Cluj.

Imaginea comunității și a mediului vor fi considerabil îmbunătățite odată cu aplicarea acestui sistem de depozitare a deșeurilor oferit de cele 23 de platforme subterane ce vor fi realizate în total în Râmnicu Sărat.

RÂMNICUL A SCĂPAT DE SPAȚIILE DEVENITE INSALUBRE PENTRU DEPOZITAREA DEȘEURILOR AMPLASATE ÎN ZONA CENTRALĂ, IAR ÎN PERIOADA URMĂTOARE VOR FI ÎNLOCUITE APROAPE TOATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 48