VIDEO: CIRCULAȚIE ÎNTRERUPTĂ PE DN2, DUPĂ RĂSTURNAREA UNEI CISTERNE

0
438

UPDATE 2: Traficul s-a reluat pe DN2E85 și DN1B, puțin după ora 13:00. Cisterna implicată în evenimentul din această dimineață a fost tractată, partea carosabilă este liberă.

UPDATE 1: Cisterna răsturnată în această dimineaţă pe DN 2, la ieşirea din municipiul Buzău, era condusă de o femeie de 6 de ani care a pierdut controlul volanului. Aceasta, în timp ce conducea o autocisternă pe DN 1B pe direcţia Ploieşti-Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei în intersecţia cu sens giratoriu, răsturnându-se pe lateral.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul s-a produs în această dimineață, la intersecția DN1B cu DN2E85. O cisternă încărcată cu 24 de tone de substanță volatilă a pătruns în sensul giratoriu și s-a răsturnat. Nu au rezultat persoane rănite, însă sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie. Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenția pompierilor. La fața locului au fost dislocate 5 echipaje de salvatori care au acționat pentru izolarea zonei, protecția și limitarea scurgerilor de substanțe, respectiv reducerea riscurilor existente.De asemenea, in sprijin a fost solicitat un echipaj de cercetare CBRN din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență – Ciolpani. Totodată a fost dispusă măsura întreruperii circulației rutiere și blocarea accesului în zonă, cu sprijinul echipajelor de poliție și jandarmi, până la transvazarea lichidului inflamabil. Șoferii vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:  Merei: DJ 203 G-DJ 205 Drumul Vinului- Zorești și Spătaru: Șos.Spătarului – municipiul Buzău.  Circulația se desfășoară dirijat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 + = 28