SALVADOR DALI, EXPOZIȚIE EVENIMENT LA BUZĂU

0
517

Muzeul Județean Buzău găzduiește, începând de astăzi și până în februarie 2021, o expoziție de artă cu lucrări semnate de unul dintre cei mai mari artiști ai lumii: Salvador Dali. Expoziția „Surprinzătorul Dali” scoate în prim-plan 150 de lucrări originale ale marelui artist plastic spaniol, care fac parte din colecția privată Kesauri.

Expoziția cuprinde litografii, serigrafii, piese din ceramică, lucrări din bronz și argint, lucrări de tapiserie, cu semnătura excentricului artist plastic spaniol. La vernisajul expoziției de astăzi, de la Muzeul Județean, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Pentru a vizita expoziția Salvador Dali, publicul va trebui să respecte toate regulile obligatorii impuse de pandemia de COVID-19. De asemenea, prețurile pentru biletele de intrare vor fi diferite de cele practicate de Muzeul Județean. Astfel, biletul pentru un adult va costa 25 de lei, în timp ce elevii vor plăti doar 10 lei pe un bilet. Preșcolarii și însoțitorii de grup vor avea intrarea gratuită.

Cei care vor vizita expoziția vor avea ocazia să achiziționeze și diferite suveniruri personalizate și să primească și un catalog, cuprins în prețul biletului. Organizatorii anunță însă că este inerzisă fotografierea sau filmarea operelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 24