SRI ANGAJEAZĂ CUNOSCĂTORI DE LIMBI STRĂINE

0
450

Cel mai mare serviciu secret din România angajează, în perioada următoare, cunoscători de limbi străine, chiar dacă nu au studii superioare. Și…nu face un secret din asta, ci anunță pe toate canalele media. Astfel, pe lista de cerinţe a Serviciului Român de Infromații sunt 20 de limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

,,O persoană cu o astfel de aptitudine îi poate ajuta pe ofițerii de informații să înțeleagă subtilități culturale, să descifreze înscrisuri, să surprindă semnificații care pot scăpa unui cunoscător mediu”, anunță într-un comunicat SRI. Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativ condițiile de încadrare în SRI și să promoveze etapele succesive de verificare și selecție.

Persoanele interesate pot aplica prin transmiterea unui cv la adresa de e-mail hr@sri.ro, precizând în subiectul mesajului sintagma „LINGVIST – NUME PRENUME”. De asemenea, candidații trebuie să specifice localitatea unde doresc să fie contactați de un specialist de resurse umane. SRI, cu un buget de aproape 2,9 miliarde de lei în acest an, este cel mai mare serviciu secret din România și răspunde de securitatea internă, ocupandu-se inclusiv de zona antiteroristă și de contraspionaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 88