HOROSCOP 18-24 SEPTEMBRIE 2020

0
1189

Berbec – Începi săptămâna cu optimism și încredere, chiar dacă sunt posibile surprize care te scot din ritm și te obligă să te adaptezi din mers.  Ești nevoit să aștepți mai mult decât ai estimat, anumite rezolvări. Totuși, poți vedea mici semne că lucrurile se îndreaptă în direcția bună.

Taur –  Toleranța îți este scăzută, tocmai de aceea există riscul unor schimbări bruște de dispoziție și chiar manifestări complet lipsite de tact și diplomație în relațiile cu cei din jur. Pentru unii Tauri, există chiar premizele unor schimbări neașteptate a locuinței sau a unor condiții de locuit.

Gemeni –  Poți folosi această perioadă pentru a crea ceva, pentru a-ți manifesta un talent sau niște abilități, pentru a-ți declara sentimentele, poziția și intențiile în relațiile apropiate. Există premize și pentru schimbări care țin de casă. E momentul să eficientizezi acest spațiu.

Rac – Experimentezi fie o pauză, fie instabilitate, în ce privește cariera și relațiile profesionale. E un moment de răscruce, de fapt, în care să decizi pe ce drum vei merge mai departe și ce schimbări e potrivit să faci. Însă, deocamdată, tot ce poți face este să ai răbdare.

Leu –  Săptămâna aceasta poate aduce întorsături de situație în ce privește zona profesională. Poți fi destul de capricios și poți avea momente în care pur și simplu dai cu piciorul unei propuneri, unui context, unor relații. Adevărul este că nu prea-ți arde acum de compromisuri.

Fecioară – Luna nouă în semnul Fecioarei, un moment de care ar trebui să profiți, în sensul de a te decide să faci pentru tine lucruri pe care le-ai tot amânat. Zona finanțelor este în continuare cu frământări, gânduri, evaluări, chiar îngrijorare.

Balanță – Analizezi, interpretezi și întorci pe toate părțile absolut tot ce te preocupă. În felul acesta, riști să te simți epuizat. Nu e momentul să insiști sau să forțezi lucrurile, ci e mai bine să ai grijă de tine și de echilibrul tău.

Scorpion – Se mențin aspectele tensionate cu impact în zona muncii și a sănătății. Unele proiecte sunt încetinite, unele activități blocate, iar atmosfera poate fi destul de apăsătoare și lipsită de entuziasm la locul de muncă.

Săgetător – Ceva s-a schimbat pentru tine. E posibil să-ți revină încrederea, optimismul și entuziasmul, ușor, ușor. Săptămâna aceasta, începi să-ți pui din nou motoarele în mișcare, să creezi, să generezi venituri.

Capricorn – Poți simți o ușurare, ca și când parte din presiunea psihică resimțită în ultima vreme se diluează, se ridica, lăsând loc clarității. Poți simți, de asemenea, că îți revine motivația și încrederea, cumva știi că toate se vor rezolva într-un fel sau altul.

Vărsător – Pentru tine, este o săptămâna în care viața socială, interacțiunile cu ceilalți, dezvoltarea unor relații benefice și armonioase sunt prioritare. Mai ales că există posibilitatea unor surprize, vești neașteptate, schimbări fără preaviz, răzgândiri bruște din partea unor colaboratori sau a partenerului.

Pești –  Îți mai vine inima la loc și începi să te poziționezi cu mai mult optimism și încredere în toate situațiile de viață și toate experiențele care apar. Dacă până acum simțeai că nu te poți baza pe nimeni, din această săptămână se schimbă acest aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

68 + = 76