HOROSCOP 11-17 SEPTEMBRIE 2020

0
611

Berbec – Te preocupă siguranța materială și vestea bună este că poți avea succes în demersuri legate de micșorarea unor pierderi, recuperarea unei sume de bani sau creșterea veniturilor prin revizuirea strategiei profesionale.

Taur –  Ai suficiente pârghii la îndemână, pentru a soluționa o problemă juridică, a pune pe picioare un proiect sau a-ți consolida o relație. Miza este siguranța, stabilitatea și confortul tău.

Gemeni –  Reușești să abordezi lucrurile cu mai multă seninătate și parcă și ideile îți vin altfel, și inspirația, astfel că din nou ai entuziasm, chef de socializat și de descoperit oameni și locuri și posibilități noi.

Rac – O perioadă edificatoare pentru tine, sub aspectul relațiilor și parteneriatelor. Îți devine clar care este poziția ta, cum ai ajuns în diverse situații tensionate și complicate, cum te-ai sabotat singur lăsând responsabilitatea și, deci, puterea la alții.

Leu –  Săptămâna aceasta îți poate aduce rezultate bune, materializări în zona proiectelor profesionale și în ce privește finanțele. Mai ales dacă înțelegi ce greșeli să nu mai repeți din trecut, pentru că în această perioadă e important să faci un fel de bilanț și să schimbi strategia.

Fecioară –  Pot să apară oportunități de câștig sau, în orice caz, te pricepi foarte bine să te vinzi și să-ți aduci niște avantaje de partea ta. Poți negocia cu spor, fie salariul, fie implicarea într-un proiect.

Balanță –  Poți rezolva situații care țin de finanțe (datorii, impozite, taxe) dar și de relația cu instituții de stat sau cu străinătatea. Vin vești și informații utile, găsești o cale de a comunică cu persoane avizate, înveți tot felul de lucruri și capeți o perspectivă nouă asupra unei situații vechi de viață.

Scorpion – Poate fi o săptămână cu multă agitație la locul de muncă, pentru tine. Sunt multe detalii care-ți scapă, sunt spirite care se încing prea ușor, conflicte care riscă să degenereze, pentru că nimeni nu pare să stea bine cu răbdarea și cu diplomația.

Săgetător – situația afectivă nu e deloc roz, sunt multe fricțiuni acolo și se pare că acestea se vor adânci. E nevoie de înțelepciune și tact, pentru a gestiona situatiiile existente și cele care apar în această privință.

Capricorn – O perioadă axată pe segmentul profesional, unde vor fi multe discuții, ședințe, negocieri, mesaje de transmis sau de primit. E o perioadă dinamică din acest punct de vedere și va trebui să te împarți între situațiile familiale destul de urgente și activitățile profesionale.

Vărsător – Te afli într-o perioadă de expunere și de ieșire la rampă. Nu te poți ascunde și nici nu mai intenționezi acest lucru. E momentul să fii apreciat, lăudat, căutat pentru talentele, cunoștințele sau aptitudinile tale. E o perioadă în care și relația de cuplu se poate revigora, poate deveni mai spumoasă și chiar mai teatrală.

Pești –  O săptămână cu bucurii și satisfacții, în ce privește zona muncii și a sănătății. Dacă au fost probleme de sănătate, acum se pot ameliora. Dacă ai fost îngrijorat cu privire la locul de muncă sau legat de derularea unui proiect, acum îți vine inima la loc. Ba mai mult, îți poți folosi creativitatea pentru a crea ceva diferit, ceva pentru care ești făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 64