JUDEȚUL BUZĂU ÎNREGISTREAZĂ 20 DE NOI CAZURI CU CORONAVIRUS, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

0
187
Sursa foto: Arhivă

Numărul pacienților infectați cu noul coronavirus rămâne constant în județul Buzău. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 20 de cazuri noi de COVID-19,  5 dintre pacienți fiind testați și diagnosticați într-un laborator privat. Cei 20 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 93 de ani.

Din păcate, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrat și un deces decese în rândul buzoienilor. Este vorba despre o femeie în vârstă de 77 de ani care, potrivit oficialilor DSP Buzău, prezenta o serie comorbidități în momentul internării în Spitalul Județean, atât la nivelul inimii, cât și renale.

Deoarece, în județul Buzău, toate paturile destinate internării bolnavilor cu Covid sunt ocupate, un număr de 56 de pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 2.492, 1.854 de persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea 311 persoane se află în carantină, iar 323 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here