NUMĂR CONSTANT DE ÎMBOLNĂVIRI: 21 DE BUZOIENI CONFIRMAȚI CU CORONAVIRUS

0
422
Sursa foto: DSU / Facebook

Numărul pacienților infectați cu noul coronavirus rămâne constant în județul Buzău. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 21 de cazuri noi de COVID-19, cinci dintre pacienți fiind testați și diagnosticați într-un laborator privat. Cei 21 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între  1 și 74 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 2375, 1769 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea 389 de persoane se află în carantină, iar 325 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 86.

Recent, doi angajați ai Consiliului Județean Buzău au fost diagnosticați, cu coronavirus, iar un al treilea, de asemenea diagnosticat cu COVID 19, poate reveni de luni la serviciu, fiind vindecat. În total, de la debutul pandemiei, în Consiliul Județean Buzău, 5 persoane au fost infectate  cu noul virus, la un total de circa 200 de salariați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =