GAȘCA ZURLI SE ÎNTÂLNEȘTE CU COPIII ÎN MEDIUL ON-LINE!

0
403

Septembrie este luna evenimentelor Zurli, în mediul on-line. Astfel, în fiecare weekend al lunii, personajele din Gașca Zurli se întâlnesc, pe platforma Zoom, cu copiii din toată lumea. Gașca Zurli a rezervat 4 weekend-uri pentru a se întâlni cu cei mici într-un cadru care să le ofere siguranță și apropiere în același timp. Emoțiile trec dincolo de ecran. Acum, on-line-ul ne ajută să fim împreună, indiferent de colțul de lume în care ne aflăm.

Întâlnirea Fetițelor Zurli este primul eveniment și are loc în primul weekend din septembrie, pe 5 și 6. Fetița Zurli și Vrăjimăturica au o mulțime de prietene pe tot mapamondul și abia așteaptă să se întâlnească pe Zoom ele. Pe 12 și 13 septembrie, ne luăm la revedere de la vacanța de vară la Back to School Party. Apoi, pe 19 și 20 este Întâlnirea Super Eroilor Zurli, iar în ultimul weekend, pe 26 și 27 septembrie -Carnavalul Zurli. Programul întâlnirilor speciale din septembrie:

  • 5-6 septembrie – Întâlnirea Fetițelor Zurli;
  • 12-13 septembrie – Back to school party;
  • 19-20 septembrie – Întâlnirea Super Eroilor Zurli;
  • 26-27 septembrie – Carnavalul Zurli.

Cei mici pot participa la întâlnirile lunii septembrie pe baza unei înscrieri și a rezervării unui loc. Întâlnirile au loc on-line, pe platforma Zoom. Toate detaliile se găsesc pe www.zurli.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 85