VESTE BUNĂ PENTRU RÂMNICENI! POLICLINICA DIN CADRUL SPITALULUI MUNICIPAL SE REDESCHIDE ÎN CÂTEVA ZILE!

0
141

Calvarul râmnicenilor va lua sfârșit. După luni bune în care râmnicenii nu au beneficiat de un acces mai rapid la serviciile medicale de urgență sau de specialitate, ca urmare a transformării Spitalului Municipal în unitate suport, iată că astăzi, Direcția de Sănătate Publică Buzău a dat avizul pentru redeschiderea ambulatoriului de specialitate din cadrul unității spitalicești. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, pe pagina sa de Facebook.

,,Ziua de astăzi ne-a adus o veste extrem de bună și așteptată de toți râmnicenii! 𝗦𝗣𝗜𝗧𝗔𝗟𝗨𝗟 𝗠𝗨𝗡𝗜𝗖𝗜𝗣𝗔𝗟 𝗔 𝗣𝗥𝗜𝗠𝗜𝗧 𝗔𝗩𝗜𝗭𝗨𝗟 𝗗𝗘 𝗙𝗨𝗡𝗖𝗧̦𝗜𝗢𝗡𝗔𝗥𝗘 𝗔 𝗖𝗜𝗥𝗖𝗨𝗜𝗧𝗘𝗟𝗢𝗥 𝗗𝗜𝗡 𝗖𝗔𝗗𝗥𝗨𝗟 𝗔𝗠𝗕𝗨𝗟𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗨𝗟𝗨𝗜, ultima condiție ce trebuia îndeplinită pentru ca “Policlinica” să fie deschisă pentru pacienți. Au fost făcute toate pregătirile pentru ca în doar câteva zile activitatea să fie reluată. Astfel, după cinci luni în care râmnicenii au fost lipsiți de servicii medicale, un prim pas spre normalitate a fost făcut! Mulțumesc conducerii unității, Managerului, Directorului Medical și membrilor Comitetului Director, întregului personal de îngrijire al Spitalului pentru implicarea și susținerea acestui demers, al deschiderii “Policlinicii”!”, a anunțat Sorin Cîrjan.

Locuitorii din Râmnicu Sărat și din comunele limitrofe nu au mai beneficiat de servicii medicale de urgență sau de specialitate de la sfârșitul lunii martie, de când Spitalul Municipal a fost transformat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here