HOROSCOP 28 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE 2020

0
592

Berbec – Fii prudent, întrucât vei demonstra combativitate exagerată în situații și relații nepotrivite. Gândirea şi comunicarea sunt favorizate, dar fii prudent la ce spui. Există riscul să promiţi anumite lucruri şi să nu te poţi ţine de cuvânt.

Taur – Sunt posibile conversaţii aprinse cu partenerul de viaţă sau cu colegii de serviciu. Dispui de mult farmec, prin ajutorul oferit de energia astrală a acestor zile, aşa încât foloseşte-l cu încredere şi lămureşte toate animozităţile.

Gemeni – Ai multe și mărunte de făcut, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu, tendința de a te implica în tot felul de treburi îi poate necăji pe ceilalți, întrucât îi pui în poziții defavorizate. Achită toate datoriile şi verifică, dacă este cazul, situaţia documen­telor juridice legate de moşteniri sau partaje.

Rac – Eşti vesel şi îndrăgostit. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva neplăceri, dar sunt pasagere. Alţii sunt solicitaţi de către proprii copii pentru problemele lor specifice. Mentalul profund este la cote înalte în această săptămână.

Leu – Familia şi locuinţa sunt principalele domenii spre care ar trebui să îţi îndrepţi atenţia. Astrele îţi trimit imbolduri de a te debarasa de lucrurile vechi sau pentru a cum­păra obiecte decorative. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, deoarece tendinţa ta este de a te implica mai mult în carieră.

Fecioară – Sunt probabile discuții pe teme cotidiene, de larg interes și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse. De asemenea, studiul, informarea, schimbul de idei este benefic. Însă, fii prudent și găsește un echilibru între planul personal şi treburile de la serviciu.

Balanță – Poţi primi cadouri sau recompense mărunte, dar suficient de îmbucurătoare. Pe de altă parte, se pare că beneficiezi de un sprijin necunoscut, aşa încât ai succes la banii şi bunurile altora. Aspectele juridice legate de moşteniri sau partaje se pot rezolva ceva mai uşor.

Scorpion – Personalitatea ta se va face remarcată în anturaj, datorită vivacităţii cu care abordezi totul în jurul tău. Ai chef să te ocupi de propria ta persoană, recomandabil fiind să-ţi înfrumuseţezi atât trupul, cât şi sufletul.

Săgetător – Sunt zile potrivite unei introspecţii şi, totodată, planificării unor noi direcţii de viaţă. Predomină stările neliniştitoare, visele și viziunile premonitorii, însă toate au rolul de a te ajuta să-ţi identifici mai uşor priorităţile. Sănătatea este destul de afectată, bine fiind să te odihnești.

Capricorn – Este bine să reţii sfaturile sau îndemnurile primite, întrucât te vor ajuta mult în privinţa locului de muncă sau a relaţiilor. Pe de altă parte, fii atent la relaţiile sentimentale, pentru că persoana iubită se poate dovedi totodată şi un prieten de nădejde. Sfera muncii este activă.

Vărsător – O discuţie cu un şef sau cu autorităţile te-ar putea pune pe gânduri. Se pare că există mici nereguli legate de îndeplinirea sarcinilor tale de lucru, însă le poţi depăşi fără probleme. Este posibilă apariţia unui protector în viaţa socială.

Pești – Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte pentru tine. Este nevoie să te ocupi de latura ta educativă, chiar şi prin lucruri mărunte, cum ar fi lecturarea unei cărţi bune sau vizionarea unui film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =