SE REDESCHIDE POLICLINICA!

0
4491

În maxim o saptamana, Policlinica din cadrul Spitalului Municipal Rm. Sărat, isi va putea relua activitatea. Anuntul a fost facut, in aceasta dimineata, de primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan. Timp de cinci luni, atat ramnicenii, cat si locuitorii comunelor limitrofe nu au mai  beneficiat de servicii medicale  de specialitate.

Procedurile necesare reluarii activitatii Ambulatoriului de Specialitate au fost inițiate în urma discutiilor purtate de primarul municipiului si membrii Comitetului Director al Spitalului, precum si ca urmare a evaluarii generale din spital si comunitate, dar si în perspectiva debutul anului scolar si organizarea alegerilor locale. Primarul Sorin Cîrjan afirmă că nu ar exista impedimente in redeschiderea Policlinicii, iar personalul medical care sa sustina activitatea este suficient.

Data reluarii activitatii Ambulatorului din cadrul Spitalului municipal va fi stabilita de catre Direcția de Sănătate Publică Buzău.

Ramnicenii au ramas fara servicii medicale de specialitate de la sfarsitul lunii martie a acestui an, cand Spitalul Municipal a devenit unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 30 = 38