CAZARE LA MARE DE LA 45 DE LEI PE NOAPTE, PRIN PROGRAMUL ,,LITORALUL PENTRU TOȚI”, ÎNCEPÂND CU 1SEPTEMBRIE

0
415

Turiștii din țară care merg în stațiunile romanesti de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei de noapte prin programul ,,Litoralul pentru toți”, aflat la a 37-a ediție și lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. Programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1 septembrie – 30 septembrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

Aflat la a 37-a editie, programul special ,,Litoralul pentru Toţi” prezintă același interes din partea turiștilor, ca și acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, iar costurile de operare s-au majorat cu 25%, pentru a veni în sprijinul turiştilor majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de 8 ani,. La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 56