RE:START PRIMĂRIEI

0
564

RE:START România, partid înființat în luna februarie a acestui an, și-a prezentat astăzi candidatul la Primăria Buzău, dar și o parte dintre cei 29 de consilieri locali. Președintele formațiunii politice, Ramona Ioana Bruynseels, l-a prezentat drept candidat al partidului la fotoliul de primar al orașului Buzău pe Gheorghe Vlase. Ea a mărturisit că a trebuit să ducă o adevărată muncă de lămurire pentru a-l convinge pe omul de afaceri să facă acest pas.

Ramona Ioana Bruynseels a explicat care au fost atuurile ce l-au recomandat pe Gheorghe Vlase să fie candidatul partidului RE:START România la cea mai înaltă funcție din Palatul Comunal.  Președintele formațiunii RE:START România îi cere candidatului la Primăria Buzău să țină cont de câteva aspecte importante, în cazul în care va fi ales de către cetățeni să le fie reprezentate interesele pentru un mandat de 4 ani.

Gheorghe Vlase, președintele filialei buzoiene a partidului RE:START România a precizat că are în vedere realizarea unui amplu proiect de restartare a primăriei și chiar a orașului Buzău. Candidatul RE:START România a menționat că printre obiectivele sale se numără rezolvarea locurilor de parcare atât de necesare în municipiu. Vlase vine chiar cu ideea de a fi eliminate parcarile cu plată și realizarea unei parcări subterane, chiar în centrul orașului.

O problema adusă în discuție de candidatul RE:START România la Primăria Buzău este cea privind situația buzoienilor în vârstă care vor fi debranșați de la Regia Autonoma Municipală. La alegerile locale din 27 septembrie, pentru şefia Primăriei Buzău au intrat în luptă 9 candidaţi, iar pentru preşedinţia Consiliului Judeţean 5 candidați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =